Home Ny info! Praktisk info Hva kan vi tilby Diverse Påmelding Bildegalleri Kontakt oss Sang og musikk BORG
Webdesign: DataDesign, Robert Walker, www.datadesign.ws
VIKINGLEIRSKOLE
Ingen overnatting i lavvo ...
INGEN OVERNATTING I LAVVO ELLER HØVDINGHUSET Da vi startet leirskolen i 2001, var det obligatorisk hos oss å overnatte minst ei natt i Høvdinghuset og i lavvo.  Dette har vi endret på.  De siste par årene har vi gjort dette til å være frivillig slik at elever og voksne selv kunne bestemme om de ville overnatte andre steder enn på leirskolen.  Det har vist seg i løpet av disse to årene at det var svært få som var interessert i å overnatte utenfor leirskolebygget (av nærmere 5000 overnattinger disse to årene, har det kun vært 15 i Høvdinghuset og 7 i lavvo!!). Derfor sier vi nå at det i utgangspunktet ikke gis muligheter til å overnatte i lavvo.  Når det gjelder Høvdinghuset, så kan vi få til dette dersom det er sterkt ønskelig fra dere og dersom følgende gjøres:  Dere må på forhånd – minimum uka før dere ankommer – gi beskjed om at dere ønsker å overnatte i Høvdinghuset. Det må være minst 15 personer til sammen, og det koster kr 100,- ekstra pr elev.  Dessuten må dere selv sørge for å stille med våken brannvakt på natta (mellom kl 22.00 og kl 08.00 neste dag). Mvh For Borg Vikingleirskole Inge Elvebakk (Rektor)