Ny info ang. medbrakt utstyr m.m.
Home Ny info! Praktisk info Hva kan vi tilby Diverse Påmelding Bildegalleri Kontakt oss Sang og musikk
NOEN PRESISIERINGER: Se ellers utstyrslista og undervisningsplanen - Antall elever i: 2018  - Angående mobilbruk - Info til Leirskolen - Info til deltakende skoler vår 2018 - Angående rotur/seiltur med     vikingskipet "Vargfotr"
VOKSNE Det er fortsatt voksne som har med seg sovepose og liggeunderlag når de kommer til oss på leirskoleopphold.  Det trenger dere ikke!  Voksne får tildelt sengeklær, men vi ser gjerne at dere legger på og tar av trekket selv.  Dere trenger heller ikke å ha med liggeunderlag.
ELEVER Elevene behøver ikke å ha liggeunderlag med seg. De må imidlertid ha med sovepose, laken og ei pute om de ønsker det.
BORG
Webdesign: DataDesign, Robert Walker, www.datadesign.ws